Hizmetler
Bireysel Terapi
Bireysel terapide, danışan, terapistin kendisiyle birebir ilgilendiği seanslara girer. Bu, danışan ve terapistin birlikte çözebileceği problemler için başvurulan temel yöntemlerden biridir. Danışanın, problem veya problemlerini bireysel çerçevede ortaya koyması, terapistiyle bunu birebir ele almayı tercih etmesi ve ortaya konan problemlerin buna elvermesi durumunda uygulanır. Bu tür terapiler, grup ya da aile terapileri, gibi başka uygulamalarla beraber de kullanılabilir. Bireysel çerçevedeki problemlere örnek olarak; kendini ifade etmede güçlük, uykusuzluk, performans kaygısı, kaygılar ve korkular, kendine güven sorunu, insan ilişkilerinde problem yaşama, öfke patlamaları, tekrarlanan başarısızlıklar gibi konular gösterilebilir. Bu sürecin uzunluğu danışanın ihtiyacına göre belirlenir.
Oyun Terapisi
Oyun terapisi, çocukların duygularını ifade etmelerine, sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yaşadıkları sorunlarla başa çıkmalarına yardımcı olan bir tedavi yöntemidir. Oyun, çocuklar için doğal bir iletişim aracıdır ve oyun terapisi sayesinde çocuklar, oyun oynayarak duygularını işleyebilir ve içsel dünyalarını keşfedebilirler.
Online Terapi
Online terapi, terapist ve danışanın farklı sebeplerle yüz yüze görüşmeleri yürütemediği durumlarda internet üzerinden video aramaları ile psikoterapi hizmetinin sağlanmasıdır. Online terapi Özellikle 2020 yılının başından itibaren tüm dünyayı etkileyen pandemi ile birlikte psikoterapi hizmetine ulaşabilmek için önemli bir seçenek haline geldi.
Ergen Terapisi
Ergen terapisi, genç bireyin ergenlik döneminde yaşanan semptomların altında yatan nedenleri anlamasını, yaşadığı bu zorlukları nispeten daha hafif atlatmasını, bu döneminde yaşanılan sorunlara yönelik kendi yaşına göre baş etme mekanizmaları kazandırmayı ve ergen bireye kendini tanıyabileceği güvenli ve tarafsız bir alan yaratmayı amaçlar. Ergen terapisi, genç bireyin ergenlik döneminde yaşanan semptomların altında yatan nedenleri anlamasını, yaşadığı bu zorlukları nispeten daha hafif atlatmasını, bu döneminde yaşanılan sorunlara yönelik kendi yaşına göre baş etme mekanizmaları kazandırmayı ve ergen bireye kendini tanıyabileceği güvenli ve tarafsız bir alan yaratmayı amaçlar.